Uusimmat kuvat

Canine CV

Kasvattajalla on suuri merkitys siihen, millainen koiraihminen uudesta ensimmäisen oman koiran omistajasta tulee. Onnekseni ostin ensimmäisen oman koirani pitkän linjan pinserikasvattajalta Kerttu Vestiniltä. Kerttu on ollut aina käytettävissäni sekä hyvinä että huonoina hetkinä ja opastanut minua tarvittaessa. Kerttu on myös aina kannustanut minua eteenpäin ja uskomaan omaan tekemseeni.

Suoritetut Kennelliiton ja muut kurssit:

Kasvattajan peruskurssi
Kasvattajan jatkokurssi
Jalostusneuvojien peruskurssi
Jalostusneuvojien jatkokurssi
Koirien perinnöllisyysoppi (Lennart Svensson)
Ulkomuototuomareiden alkeiskurssi läpäisty 18.02.1998. Tällä kurssilla sain todella arvokkaan neuvon arvostetulta kaikkien rotujen tuomarilta Rainer Vuoriselta: "Kasvattajan pitää uskoa itseensä ja seisoa, kuin kivi vuolaassa virrassa. Muotivirtaukset tulevat ja menevät".

17.01.2010 Luento: Erkki "Susi" Pulliainen, Koiran käyttäytyminen.
01.03.2009 Luento: Tuire Kaimio, Koirien käyttäytyminen. Luento käsitteli koirien ja erityisesti pentujen käyttäytymistä. Luento oli suunnattu kasvattajille, jotka haluavat taata parhaan mahdollisen alun pienille karvakuonoille.
18 - 19.2.2011 maailmanluokan huippuhandlerin Gerard O'Sheanin handlerkurssi. Upea kouluttaja. Suosittelen kurssia, jos tilaisuus koittaa sellaiseen osallistua 

Yhdistystoimintakokemus:

Joensuun Ratsastajat ry:n sihteeri
Joensuun Ratsastajat ry:n hallituksen jäsen
Pinserit ry:n jalostustoimikunnan sihteeri
Pinserit ry:n jalostustoimikunnan puheenjohtaja
Pinserit ry:n hallituksen jäsen

Koirien koulutus:

TOKO
Agilityn alkeet
Näyttelykoulutus
Kotitottelevaisuus
Koira yhteiskunnan jäsenenä
Koirien lajinomainen käyttäytymien

Sokerina pohjalla:

Useat kasvattamani nartut omistaa pinserin kasvattaja, joka jatkaa tekemääni jalostustyötä.

Kasvattejani kysellään toistuvasti ulkomaille.

Upeasti menestyneet pinserit ulkomailla ovat kasvattamieni narttujen jälkeläisiä.

Olen onnistunut löytämään kasvateilleni aivan parhaasta päästä olevat huippukodit! Kiitos kaikille Idaco's koirien omistajille vuosia jatkuneesta yhteistyöstä ja yhteyden pidosta. Haluan edelleenkin jakaa tietämykseni ja kokemukseni kanssanne sekä kartuttaa osaamistani ja ymmärrystäni koiran terveydestä ja käyttäytymisestä teidän avullanne.

Koiramaisuudet jatkuvat tällä hetkellä poikani Taavin bostoninterrieri Lillan kanssa. Lillan kasvattajat ovat huipputyyppejä, jotka ovat auttaneet meitä näissä uusissa koiramaisissa käänteissämme!

Suomessa oli maailmanvoittajanäyttely 1998 ja IDACO'S -kasvattajaluokka voitti PINSERIT.